Steun ons

En steun daarmee “onze” kinderen…Zonder jouw steun kunnen wij deze vliegdagen niet organiseren! Jouw donatie kan het verschil maken, al voor 50 euro maak je ze voor even “piloot” en kunnen wij ze de dag van hun leven bezorgen om ze op die manier hun trauma even laten vergeten. Omdat wij als ANBI stichting geen subsidies ontvangen heeft de Belastingdienst je donatie toch leuker gemaakt, hieronder lees je hoe.

Doneren kan op de volgende manieren:

Periodieke schenkingen

Wil je, zonder dat het je extra geld kost, meer kinderen de dag van hun leven bezorgen? Met een periodieke schenking kan dat!
Dit is pas een slimme manier van geven om een vliegdroom waar te maken…

Wat is een periodieke schenking?

Een periodieke schenking leg je voor minimaal 5 jaar vast en is volledig aftrekbaar. De Belastingdienst betaalt mee aan jouw gift en hierdoor kun je jouw donatie aan Kindervliegdroom, ongeacht de hoogte, aftrekken van de belasting. Hoe groot jouw belastingvoordeel is, hangt af van de belastingschijf waarin je valt. Kortom: je doneert hetzelfde bedrag, maar wij kunnen hiervoor meer kinderen afleiding, plezier en kracht bezorgen.

Alle voordelen op een rijtje

  • Je mag jouw schenking volledig aftrekken van het belastbaar inkomen.
  • De Belastingdienst betaalt een aanzienlijk deel van jouw schenking.
  • Kindervliegdroom is voor 5 jaar verzekerd van jouw steun en kan hierdoor meer kinderen blij maken.
  • Jouw gift komt 100% ten goede aan Kindervliegdroom omdat goede doelen met een ANBI-status geen schenkbelasting hoeven te betalen.

Wat moet je doen?

Download hier de overeenkomst periodiek schenken en aftrekbare giften. Vul de overeenkomst in, print deze en stuur deze naar:

Stichting Kindervliegdroom
Periodiek schenken
Waalseweg 17
5711 BM  Someren

Wij vullen vervolgens de overeenkomst verder in en sturen deze binnen een week naar je terug. De overeenkomst kun je vervolgens gebruiken bij de jaarlijkse belastingaangifte voor de aftrek van jouw donatie.

Eenmalige schenkingen

Schenk eenmalig een bedrag aan Kindervliegdroom. Voor 50 euro kunnen wij er al voor zorgen dat een kind een onvergetelijke dag zal beleven. Elke gift, groot of klein kan het verschil maken. Kindervliegdroom ontvangt geen subsidie en heeft alle steun dus hard nodig! Doneer en geef ze afleiding, plezier en kracht.

Manieren om eenmalig te doneren aan Kindervliegdroom

Maak je donatie per bank over naar:

Naam: Stichting Kindervliegdroom
Iban: NL44 INGB 0006 8640 15

Ook bij een eenmalige schenking kan er, onder bepaalde voorwaarden, sprake zijn van aftrek van het belastbare inkomen. Met deze link leest u er op de site van de Belastingdienst alles over->

Bedrijven

De vliegdroomdagen kunnen gesponsord worden door uw ondernemingen waarbij de naam van het bedrijf kan worden gekoppeld aan een vliegdroomdag. Omdat wij een ANBI status hebben kan een bedrijf de gift volledig aftrekken van de belasting.

Vleugels van de stichting

De stichting wil piloten, luchtvaartbedrijven, luchtvaartorganisaties en vliegclubs betrekken bij het realiseren van haar doelstelling. De stichting streeft ernaar om op deze manier een breed draagvlak te creëren binnen de Nederlandse luchtvaart om de vliegdagen een afwisselende inhoud te geven. Hierbij valt te denken aan een rondleiding op een luchthaven of een luchtvaartmuseum, een vliegdag organiseren bij je eigen vliegclub, enz. Ben je betrokken bij- of werkzaam in de luchtvaart dan vernemen we graag je idee, alvast bedankt!

Steun ons

 

Verificatie tegen spam